jueves, 26 de febrero de 2009

Violencia de Género, 7 de març de 2009

L’UJI presenta l’últim títol de la col·lecció Sendes Violencia de género

La Universitat Jaume I presentarà dissabte 7 de març de 2009 l’última novetat de la col·lecció Sendes, dins dels actes de commemoració del Dia de la Dona. El títol Violencia de género, escrit per María Pilar Matud, s’inclou dins d’aquesta col·lecció dedicada als estudis feministes i de gènere. L’acte tindrà lloc a les 11 hores en la Llibreria Argot de Castelló.

La presentació correrà a càrrec del rector de la Universitat Jaume I, Francisco Toledo, acompanyat per la directora de la col·lecció, Rosalía Torrent; la coordinadora del Seminari d’Investigació Feminista, Dora Sales; i l’autora del llibre, María Pilar Matud.

La col·lecció Sendes ja ha publicat, amb aquest, dotze títols, on hi ha traduccions d’obres literàries de dones ja reconegudes, com Marina Tsvietaieva, Suniti Namjoshi, diverses autores nordamericanes del segle XIX, o la peruana Clorinda Matto de Turner, alternant amb estudis sobre gènere i investigació feminista. En aquest títol, la direcció de la col·lecció ha optat, per primera vegada, per no utilitzar cap imatge en la coberta del llibre, normalment ocupada per retrats de dones, atesa la impossibilitat de reflectir la complexitat i duresa de la qüestió tractada.

No hay comentarios:

Un lio con brilli-brilli

  Un lio con brilli-brilli UNICORNIA, AVENTURAS CON BRILLI-BRILLI ¡Hola! Me llamo Claudia y acabo de mudarme a Unicornia. ¡Es el lugar más m...