miércoles, 12 de marzo de 2014

Una primavera de Contes Cicle de contes infantils a la llibreria Argot


Una primavera de contes és una iniciativa conjunta de la llibreria Argot i la contacontes castellonenca Tània Muñoz. Es tracta d’un cicle de sessions de contes que començarà el proper dia 5 d’Abril a les 12h i que continuarà cada primer dissabte de mes fins l’estiu.
Així, a cada sessió es podran escoltar contes adreçats a un públic infantil i familiar, amb ganes d'escoltar, participar, imaginar i crear.

Una primavera de contes preten fer passar una bona estona als infants i que disfruten del poder de les històries, ja siguen tradicionales, literàries o imaginades per la pròpia narradora amb la inestimable col.laboració dels nens. D’aquesta manera, el públic podrà conèixer i recordar històries tradicionales d’arreu del món així com apropar-se a les noves propostes literàries que podem trobar a les prestatgeries d’una llibreria com Argot. No cal oblidar que escoltar contes també és una bona oportunitat per desconectar de la realitat i aprendre tots plegats.
Es tracta d’un projecte que intenta revaloritzar la importància dels contes a les nostres vides, i que en definitiva es constitueix com una proposta d’oci familiar alternativa, on només hi ha espai per a la imaginació.

No deixeu passar l’oportunitat de gaudir d’una primavera de contes!

Qui soc?

Em dic Tània Muñoz i quan no estic explicant contes, sóc professora d’història, així que d’una manera o altra, em passo el temps explicant històries. He rebut formació com a narradora oral als diferents cursos i tallers amb contacontes com Rubén Martínez Santana, José Campanari o Merche Ochoa. Actualment col.laboro amb l’ONG Ceiba, que es dedica entre d’altres, a la conservació de la tradició oral africana i formo part del grup de teatre de l’Aula Carles Pons de l’UJI, dirigit per Joan Comes.


Em podeu trobar al Facebook i a Argot els primers dissabtes de mes a les 12h

Tània Muñoz, contadora d’històries
Ismael Bonet i Juan Vicente Centelles, Argot

No hay comentarios:

Libro de la vida Adaptado al español actual de Jesús,Santa Teresa

  Esta es la obra más íntima y personal de Santa Teresa de Jesús, y la que le valió el proceso de la Inquisición por sus testimonios sobrena...