miércoles, 12 de julio de 2017

Rutas Azules. Paseos por los paisajes del agua de la provincia de Castellón. Salvador Blanco y Carlos Ferrís. Editorial Prames









rutas-azules-paseos-paisajes-agua-provincia-castellon-argot
La primavera es un moment meravellós per gaudir de les excursions, doncs la temperatura es idònia per practicar esport i la natura ens sorprèn amb colors vius i aromes evocadors.
Les rutes blaves a través de la província en acosten a l'aigua dels espais naturals del interior i la costa de Castelló. La guia mostra una selecció de 22 rutes senderistes per descobrir el patrimoni natural que conformen els rius, barrancs, aiguamolls i embassaments de Castelló,  que ofereixen al excursionista entorns privilegiats i saludables on l'aigua és un recurs natural i cultural que s'ha conservat al llarg dels segles.
Una guia repleta de cascades, fonts, estanys i fonts. També de l'arquitectura rural tradicional associada amb l'aigua com sèquies de reg, molins, aqüeductes, cisternes..., i que proporciona informació detallada sobre cada ruta senderista per gaudir i educar als visitants de la importància de conservar i respectar el patrimoni rural associat amb l'aigua a Castelló.

El llibre ens dona tota la informació necessària per tal de gaudir de l´experiència: Durada de la ruta, desnivells, dificultat, ubicació, plànol de situació i com accedir a l´inici de les rutes. A banda ens dona informació sobre tot el que anem a descobrir, telèfons d´interès i rutes complementaries properes a l´indret escollit.

No hay comentarios:

Mundo post covid LA PSICOLOGIA DEL TRABAJO TRAS LA PANDEMIA Quindimil, Diego

  El libro de Diego Quindimil es fundamental para entender cómo ampliar las habilidades para evolucionar. Pasa por todos los temas: familia,...