viernes, 25 de mayo de 2018

El llapis màgic, XII Premi de narrativa escolar Vicent Marcà. Bromera Edicions






Els escolars de Castelló son d´enhorabona, doncs han participat en la seva gran majoria tots els centres de la Ciutat en aquesta edició. 45 relats que han sigut guardonats, de vora dels 800 participants. Xiquets i xiquetes de tercer grau de primària que s´expressen en valencià i que son la sàvia nova dels propers escriptors de #Castelló.
Vicent Marçà (Castelló de la Plana, 1954-2004), reconegut escriptor de literatura infantil i juvenil, mestre i pedagog, va dedicar la seua vida a la promoció i la dignificació del valencià en tots els àmbits socials i culturals. La seua trajectòria i el seu compromís amb els infants encara continuen vigents gràcies al Premi de Narrativa Escolar Vicent Marçà, que es convoca anualment per a alumnes de 5é i 6é de Primària de la ciutat de Castelló. Somnis estranys, campanars que cobren vida, fades i donyets, companys nouvinguts, bruixots, monstres a la biblioteca, llapis que ajuden a escriure... són alguns dels elements que recorren els 45 relats recollits en aquest volum sense cap ordre preestablit. Tots els autors són guanyadors i, junts, formen un planter d’escriptors i escriptores amb un gran futur.



No hay comentarios:

Libro de la vida Adaptado al español actual de Jesús,Santa Teresa

  Esta es la obra más íntima y personal de Santa Teresa de Jesús, y la que le valió el proceso de la Inquisición por sus testimonios sobrena...