jueves, 9 de agosto de 2018

Contes de Bona nit, per a nenes rebels, per Elena Favill i Francesca Cavallo. Estrella Polar




Un llibre que hauria de ser a la tauleta de nit de totes les nenes i dones que coneguis
Hi havia una vegada una princesa... una princesa? No! Hi havia una vegada cent dones que van canviar el món.
De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kalo, d’Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.
Perquè totes les nenes haurien de créixer sabent que poden ser tot allò que vulguin ser.
Uneix-te al moviment #NenesRebels!
Un llibre per avançar en l’equitat de gènere, que fomenta la coeducació a tots els nivells i modalitats del sistema educatiu: Casa, escola, mitjans de comunicació… A mes, aquest llibre tracta de promoure la igualtat efectiva de dones i homes donant la visibilitat de les aportacions històriques de les dones i la consecució dels seus drets; la formació i capacitació de noies i nois en la coresponsabilitat dels treballs; la capacitació de l’alumnat per a una tria acadèmica lliure dels condicionants de gènere, i la prevenció de la violència masclista”.
Especial Mestres: Si voleu material complementari en coeducació, cerqueu a internet: Pam a pam: Coeduquem,  una guia pedagògica adreçada al professorat del cicle formatiu de grau superior d’educació infantil.

No hay comentarios:

Libro de la vida Adaptado al español actual de Jesús,Santa Teresa

  Esta es la obra más íntima y personal de Santa Teresa de Jesús, y la que le valió el proceso de la Inquisición por sus testimonios sobrena...